Skip to main content

Doe mee en schrijf je in!

Golf Sixes 2024

Gaat de leukste golf competitie in de regio weer van start?

Als jeugdcommissie zijn we al gestart om ook in 2024 veel golfplezier voor onze jeugd te organiseren. Na 3 succesvolle jaren hopen we ook dit jaar weer met een enthousiast team van jeugdleden aan de NGF Golf Sixes competitie deel te nemen.

Wat is Golf Sixes?

Tijdens deze competitie speel je op 6 verschillende golfbanen in de regio. In teams van 2 personen neem je het op tegen de andere teams van deelnemende clubs over 6 holes, en hiernaast nog de longest drive en een ronde put- en chip uitdagingen. We maken onderscheid in de teams tot 12 jaar, en 12 jaar en ouder. Iedereen mag hieraan meedoen, of je nu al wel of nog niet je handicap hebt!

Deelnemers Golfclub Vught 2024

Maar liefst 9 jeugdleden hadden zich aangemeld om mee te willen spelen in de Junior Golf Sixes! We stellen ze graag aan je voor:
Cas, Sam, kick, Felix, duco, Teun, Tijs, Tijner er Roos

Laatste nieuws

07 april 2024

Eerste wedstrijd op Golfclub Landgoed Coudewater

We zijn weer goed van start gegaan! Lekker weer, gezellig gespeeld én zelfs 2 medailles! De volgende wedstrijd is op 12 mei 2024, Golf Parc de Pettelaar.

Doe mee!

Wil jij ook meedoen aan deze golf competitie? Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen aan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Geef ons in de mail ook je polo-maat door, dan zorgen wij voor ons eigen Golfclub Vught-wedstrijd tenue!

Deelnemende clubs en data 2024

We vragen je, als je mee doet, om de competitiedata en de datum van de kickoff goed te noteren en zoveel mogelijk beschikbaar te zijn om te spelen.


07 april 2024
Golf Sixes Wedstrijd

Locatie: Golfclub Landgoed Coudewater
Aanvang: 10.00 uur

12 mei 2024
Golf Sixes Wedstrijd

Locatie: Golf Parc De Pettelaar
Aanvang: 10.00 uur

De wedstrijden worden gespeeld op de zondagochtend. Het kan zijn dat Golfclub de Dommel en Golfclub Kerkdriel nog aansluiten als deelnemende Golfclubs.